RWS Doppelkern

RWS Doppelkern

RWS Doppelkern on nimensä mukaisesti kaksiytiminen luoti - pehmeämpi etuosa sirpaloituu nopeasti osumasta ja kovempi takaosa avautuu muodostaakseen riittävän laajan ja pitkän haavakanavan. Sydämen materiaalien painojakauma on 50:50, mikä on ihanteellinen yhdistelmä shokkivaikutusta ja läpäisykykyä.

Saatavissa olevat kaliiperit

6,5x57R 9.1/140

Luodin tyyppi

Osittain sirpaloituva, kaksoisydin

Lyijytön

Ei

Käyttötarkoitus

Metsästys

Erittäin tarkka

RWS Doppelkern on kartiomainen luoti, jonka muotoilu on erittäin aerodynaaminen, ja sen ballistinen kerroin on erittäin hyvä. Sen vuoksi RWS Doppelkern on vähemmän altis olosuhteiden vaikutuksille.

Suuri shokkivaikutus

Nopeasti avautuva ja sirpaloituva etuosa aiheuttaa suuren shokkivaikutuksen heti osuttuaan kohteeseen, mikä on tärkeää erityisesti pienriistan kohdalla. Shokkivaikutuksen jälkeen avautunut luoti jatkaa läpäisyään, maksimoiden osuman vaikutuksen.

Kaksoisydin rajoittaa sirpaloitumista

Kaksoisytimen ansiosta luoti sirpaloituu vain etuosastaan paremman shokkivaikutuksen aikaansaamiseksi. Luodin kovempi takaosa puolestaan laajentuu, jatkaen läpäisyään tehokkaasti.

Erinomainen läpäisykyky

Lujempi luodin takaosa laajenee ja muodostaa laajan haavakanavan sekä läpäisee kohteen tehokkaasti maksimoidun vaikutuksen aikaansaamiseksi. Tehokas läpäisy vähentää haavakoiden todennäköisyyttä ja ammuttu riistaeläin löytyy helpommin lyhyen matkan sisältä.