RWS Speed Tip

RWS Speed Tip

RWS Speed Tip on suunniteltu tuottamaan mahdollisimman suuri shokkivaikutus ja pysäytysteho myös pitkillä ampumaetäisyyksillä. Aerodynaamisen luodin terävä kärki pienentää ilmanvastusta, minkä ansiosta osumaenergia välittyy tehokkaasti jopa 300 metrin päässä. Ihanteellinen patruuna pienelle ja keskisuurelle riistalle.

Saatavissa olevat kaliiperit

.30-06 10.7/165

Luodin tyyppi

Puolivaippa

Lyijytön

Ei

Käyttötarkoitus

Metsästys

Huippuluokan pysäytysteho myös pitkillä etäisyyksillä

Speed Tip -luodin nopeasti pirstoutuva kärki ja sen takaa ontto rakenne takaa nopean avautumisen ja laajan haavakanavan muodostumisen osumasta. Luodin perän rakenne on erittäin luja, jotta läpäisy on saatu maksimoitua. Näiden ansiosta haavakoiden mahdollisuus on pienempi ja kaadettu eläin löytyy lyhyen matkan päästä.

Tinkimätöntä tarkkuutta

Speed Tip -luodin muotoilu on erittäin aerodynaaminen ja edistyneet innovaatiot takaavat tinkimättömän tarkkuuden. Nikkelöidyn luodin perä on erityinen V-Tail -malli, joka tekee luodista äärimmäisen vakaan myös pitkillä ampumaetäisyyksillä.

Suora lentorata

Äärimmäisen suora lentorata ja korkea lähtönopeus mahdollistavat varmat riistalaukaukset myös pitkillä etäisyyksillä. Yhdessä Speed Tip -kärjen ja V-Tail -perän kanssa luodin aerodynamiikka on viritetty huippuunsa.

Korkea ballistinen kerroin

RWS Speed Tip -luodin korkea ballistinen kerroin tekee ampumisesta helpompaa, sillä mitä korkeampi ballistinen kerroin on, sitä vähemmän ympäristön olosuhteet ja ampumaetäisyys luodin lentorataan vaikuttaa.