Tietoa meistä

Tietoa meistä

Yli 180 vuotta sitten, vuonna 1836, Saksan Reinin-alueella sijaitsevassa Iserlohnessa syntyi tarina, joka muokkasi koko alan historiaa. Tarina alkoi yksinkertaisista juurista, kun Wilhelm Brenneke perusti pienen asealan yrityksen. Tämä yritys, joka myöhemmin tunnettiin nimellä RWS (Rheinisch-Westfälische Sprengstoff-Fabriken), oli alkusoittoa innovaatioille ja huippuosaamiselle, joka määritteli koko alan standardit.

RWS:n perustamisesta lähtien yritys on ollut alan jatkuvan kehityksen takaaja. RWS:n tuotteet tunnetaan ympäri maailmaa ammattilaisten ja harrastajien keskuudessa niiden poikkeuksellisen tarkkuuden, luotettavuuden ja suorituskyvyn ansiosta.

RWS:n historia on täynnä merkittäviä virstanpylväitä. Vuonna 1902 RWS kehitti ensimmäiset luodit paineilma-aseisiin, ja tämä merkitsi alkua uudelle aikakaudelle ammuntateollisuudessa. Tämä innovaatio oli vasta alkusoitto monille muille keksinnöille ja parannuksille, mukaan lukien vuonna 1921 kehitetty ja tuotantoon otettu ilma-aseiden luotien diabolo -malli, joka muutti täysin ilma-aseiden suorituskyvyn ja tarkkuuden.

RWS:n sitoutuminen jatkuvaan kehitykseen ja innovaatioon ei ole koskaan laantunut. Yritys on jatkuvasti investoinut tutkimukseen ja kehitykseen varmistaakseen, että sen tuotteet pysyvät ajan tasalla ja täyttävät ammunnan ammattilaisten ja harrastajien korkeat odotukset.

Nykyään RWS on edelläkävijä kestävän kehityksen ja ympäristöystävällisyyden edistämisessä.

RWS:n tarina on yhtä pitkä kuin sen perintö aseteollisuudessa. Se on tarina tinkimättömästä laadusta, jatkuvasta innovaatiosta ja intohimosta huippuluokan ammuksia kohtaan. Ja tämä tarina jatkuu edelleen, kun RWS jatkaa matkaansa kohti tulevaisuutta.